Bekament BK-Fas Acryl homlokzatfesték fehér 8kg

Termék elérhetősége: Raktáron
Ha most megrendeli, 2-3 napon belül átveheti!
Ár: 12,590 Ft / db
db

Termék ismertető

Akril homlokzatfesték

Felhasználás: Kiváló alapanyagokból előállított akril diszperziós falfesték, új és régi homlokzatok védelmére. Rendkívül nagy fedőképességgel és vízlepergető tulajdonsággal rendelkezik, ellenáll az UV sugárzásnak és környezeti hatásoknak. Kiváló ellenálló képességének köszönhetően középületek beltéri falfelületeinek védelmére, dekorálására is alkalmas. Több mint 500 árnyalatban színezhető.

Előkészítés és alkalmazás: A felület, amelyre a festéket felhordjuk, legyen szilárd, tiszta, száraz és BK-Acryl-al kezelt. Alkalmazás előtt hígítsuk fel 10-15% vízzel, majd jól keverjük össze teljesen homogén állagúra. Az akril homlokzatfestéket hosszúszálú ecsettel vigyük fel, két rétegben. A második réteget csak akkor lehet felvinni, ha az első már teljesen megszáradt, ami normál viszonyoknál (T = +23°C-tól 25°C-ig, a relatív páratartalom= 50-60%), körülbelül 4-6 órát igényel. S zükséges az egyenletes és megszakítás nélküli munka a folyamatos felületeken.

Alkalmazási hőmérséklet: +5°C-tól +30°C-ig. Ne használjuk közvetlen napsütésben, esőben és erős szélben.

Anyagszükséglet: kb. 0.25-0.35 kg/m2 a felület érdességétől és nedvszívó képességétől függően.

Felhasználási idő: 18 hónapig eredeti, bontatlan csomagolásban. Tárolás +5°C-tól +25°C-ig, védve a közvetlen napsugárzástól és fagytól.

Csomagolás: 5kg, 8kg és 25kg


Kívánságlistára teszem