Joker selyemmatt latex beltéri falfesték AP 0,9l

Termék elérhetősége: Raktáron
Ha most megrendeli, 2-3 napon belül átveheti!
Ár: 4,365 Ft / db
db

Termék ismertető

Festési körülmények

A festendő felület legyen száraz, a hőmérséklet legalább + 5°C, a levegő relatív páratartalma pedig 80% alatt legyen.

Előkészítés

Új, festetlen felületek: 
Távolítsa el az új felületről a port és a szennyeződést. Szükség esetén Tikkurila Spakkeli vagy Presto glettel alakítsa simává a felületet, majd csiszolja le a megszáradt felületet. Távolítsa el a csiszoláskor keletkezett port. Alapozza a felületet Feelings Universal Primer alapozóval, majd ezek után fesse le a Joker beltéri falfestékkel két rétegben. Erős színek alá használjon színezett alapozót. 

Festett felületek: Mossa le a festett felületet lúgos mosószerrel, majd gondosan öblítse le vízzel. A kemény és fényes alkidfestékkel fedett felületeket csiszolja mattra. Távolítsa el a csiszolás során keletkezett port. Glettelje ki a mélyedéseket és a lyukakat Spakkeli tapasszal vagy Presto glettel, majd csiszolja át a megszáradt felszínt. Törölje le a csiszoláskor keletkezett port. Alapozza a felületet Feeling Universal Primer alapozóval, erős színek esetén színezett alapozóval.

Festés

Használat előtt gondosan keverje fel a festéket, szükség esetén higítsa max. 10% vízzel. A felhordás ecsettel, hengerrel vagy szórással történhet 1-2 rétegben.

A termék rendelkezik a finn allergiások és asztmások szövetségének bizonyítványával!


Kívánságlistára teszem