Valtti Puuöljy akva (faolaj) 2,7l

Termék elérhetősége: Beszerzési idő: 1-4 hét
Ár: 12,875 Ft / db
db

Termék ismertető

Terméktípus: Növényi olaj alapú, vízhígítású, tradícionális faolaj. Megvédi a fát a nedvességtől és csökkenti a felületi repedezést. Kültéri fa felületek ápolására alkalmas.

Alkalmazási terület: Kerti bútor, terasz, lépcső, kerítés, ajtó.*

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT


Festési körülmények A kezelendő felület legyen száraz, a felület és a levegő hőmérséklete legalább +5°C, a páratartalom pedig 80 % alatt festés és száradás közben.
Előkészítés Távolítsuk el a szennyeződést és a port a felületről. A már előzőleg kezelt felületet pedig mossuk le penészeltávolítóval. Használja pl. Tikkurila Homeenpoisto vagy Tikkurila Tehopesu termékeket.
Kezelés A Valtti Faolajat használat előtt és közben alaposan keverjük fel. Hordjunk fel 2 réteget ecset vagy szivacs segítségével. Oszlassuk el egyenletes, függőleges ecsetvonásokkal, hogy elkerüljük az átfedéseket. Töröljük le a felesleges olajat 30 perc után. A második réteget a száradás után azonnal felhordhatjuk. Az olajos kezelés megváltoztatja a fa színét, sötétebb lesz. Intenzív színhatás vagy UV védelem elérése érdekében a faolajat színezve, két rétegben javasolt felvinni.
Szerszámok tisztítása Használat után azonnal mossuk el az eszközöket szappannal és vízzel vagy Tikkurila Pensselipesu-val.

Kívánságlistára teszem